TROPICALIA | Bachata Workshop van Bachata Passion


edere Tropicalia editie wordt er aan het begin van de avond een workshop gegeven door zowel nationale en internationale dansdocenten, EN JIJ KUNT MEEDOEN. Heb jij zin om jouw salsa, bachata en kizomba skills een boost te geven? Dan ben je bij Tropicalia op het juiste adres. Op zaterdag 26 augustus komt Bachata Passion een workshop geven!

Bachata Passion is een Dance Company uit Den Haag met erg veel passie voor Bachata. Ze bieden workshops, bootcamps, wekelijkse lessen, shows en entertainment rondom Bachata aan! Bachata Passion gelooft dat Bachata de perfecte combinatie van sensuele lichaamsbeweging, uitdagend voetenwerk, prachtige draai bewegingen, passie en muziek is. In 2014 en 2015 hebben ze het  ‘Benelux Bachata Kampioenschap voor Teams’ gewonnen en ze zijn 7e geworden tijdens ‘The World Bachata Masters’ met hun Bachata Passion Pro-team.

Bachata Passion wil Bachata in Nederland naar een hoger niveau brengen en zorgen dat mensen in contact komen met de verschillende Bachata stijlen. Het doel is om de passie voor Bachata en de vreugde voor dans te verspreiden. De belangrijkste boodschap die Bachata Passion heeft is dat Bachata veel meer is dan gewoon 1,2,3 TAP. Wil jij de hele avond schitteren in de Bachata Area? Zorg dan dat je deze workshop niet mist! De workshop begint om 21:30 en duurt 60 minuten. Sleep je danspartner mee en zorg dat je geen minuut mist van deze sensuele en gepassioneerde workshop!